RITVA-tietokanta

Radio- ja televisioarkisto

Yleiset käyttöehdot

Ritva-tietokannan ohjelmatietoaineisto on tarkoitettu palvelemaan henkilökohtaista, ei-kaupallista tiedonhankintaa. Sivuilla olevaan lähteeseen viitattaessa on perustietojen lisäksi mainittava myös dokumentin URL-osoite sekä päivämäärä, jolloin dokumenttia on käytetty.

Ritva-tietokannan käytöstä kerätään yleisiä tilastollisia tietoja palvelun kehittämistä varten.  Tietojen keräämisessä käytetään evästeitä. Jos tämä ei käy, voit selaimesi asetuksista estää evästeiden käytön.

Palvelun käytöstä kerätään seuraavat tilastolliset tiedot: kokonaiskävijä- ja sivunkatselumäärät, istuntojen määrät ja keskimääräiset kestot sekä mistä päin kävijä on palveluun  tullut. Yksittäisiä verkko-osoitteita ei kerättävissä tiedoissa näy, sen sijaan verkkoalue paikkakuntatasolla on nähtävissä. Lisäksi kartoitetaan tiedonhauissa käytetyimmät hakusanat ja suosituimmat sivut.

Ritva-tietokannan kävijöistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen kävijä voitaisiin tunnistaa. Tilastollisesti kerättyjä tietoja ei voi yhdistää toisiinsa. Käytön seuranta perustuu Google Analytics –raportointiin.